Visser Feestartikelen 

 

Mijn naam is Klazina Visser en vanaf 1 Juni 2017 ben ik begonnen met het verhuren van springkussens en feestartikelen. Het verbaasde mij wat het huren van een springkussen soms kost en dacht bij mezelf dat moet goedkoper en veiliger kunnen!

Zo gezegd zo gedaan!

Bij andere verhuurbedrijven kunt u er voor kiezen om zelf de springkussens of attracties op te halen. Bij Visser Feestartikelen wordt dit allemaal voor u geregeld! Wij bezorgen, bouwen het volledig voor u op , verankeren het springkussen en halen het na gebruik weer op. Tevens inspecteren wij de attracties zodat de volgende huurder weer gebruik kan maken van een schoon en veilig springkussen.

Als moeder van 3 kinderen begrijp ik uiteraard dat de veiligheid van de kinderen voorop staat, vandaar dat al onze producten zijn gekeurd en voorzien van een Keurings & Veiligheidscertificaat. Tevens vinden we het belangrijk dat de kinderen veel plezier beleven aan onze producten en daarom kunt u kosteloos annuleren bij slecht weer.

Naast de springattracties staan er nog heel veel andere feestartikelen op onze website.

Ook kunt u ons inhuren voor het begeleiden bij een evenement, decoreren met ballonnen van zalen of als entertainment (in style) door het schminken van kinderen en ballonvouwen.

Voor vragen, reserveringen of informatie kunt u gerust contact opnemen.

Met vriendelijke groet,

Klazina Visser

Kijk ook eens op: